Macroscoop BV – Epicor ERP Software

    NederlandsEnglish (United Kingdom)

Volg ons ook via:

  

Nieuws

Vacatures!
Vacatures!
Wordt jij onze nieuwe collega?
Sofis
Sofis
kiest wereldwijd voor Epicor ERP
Hankamp
Hankamp
kiest voor Epicor ERP versie 10
Macroscoop BV
Epicor ERP SalesForce Integratie
Epicor ERP en SalesForce integratie
Macroscoop BV
Macroscoop BV
Supports the NL industry with MINI and Epicor ERP
FMI Touw BV
FMI Touw BV
Live met Epicor ERP versie 10
Epicor Persbericht
Epicor Persbericht
Epicor ERP versie 10
Ook digitaal factureren?
Ook digitaal factureren?
‘Efficientie door uw documenten digitaal te beheren’

Tips voor uw ERP selectie


Macroscoop BV

Macroscoop - Dé Nederlandse Epicor ERP Specialist - richt zich als enige in Nederland primair op het verkopen, implementeren en het volledig ondersteunen van Epicor ERP oplossingen. Wij richten Epicor ERP in bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven om de Productie-, Distributie- en Financiële bedrijfsprocessen maximaal te ondersteunen.

 
Wij zijn gespecialiseerd op alle facetten van Epicor ERP, hierdoor zijn wij in staat onze relaties van A tot Z te ondersteunen. Maximale klanttevredenheid staat bij Macroscoop hoog in het vaandel. Implementaties worden pragmatisch, snel en succesvol afgerond, volgens de Epicor Signature Methodology. Dit draagt bij aan een snelle Return On Investment (ROI).

Onze relaties zijn onder andere werkzaam in de Luchtvaart- en Defensie Industrie, Machine- en Apparatenbouw, Toeleverende Industrie, Automotive en High-Tech Elektronica.
Met 35 jaar kennis en ervaring (sinds 1979) is Macroscoop uw gesprekspartner op het gebied van Epicor ERP oplossingen.

Klik hier voor gratis Epicor ERP brochures en whitepapers of neem gerust contact met ons op.

 

Epicor Software Corporation

Epicor richt zich als mondiale marktleider op geïntegreerde Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Supply Chain Management (SCM), Retail en Financiële softwareoplossingen op kleinere-, middelgrote- en divisies van Global top-1000 ondernemingen.
Gebruikmakend van innovatieve Service Oriented Architecture (SOA) en Web services technologie, levert Epicor end-to-end, industriespecifieke oplossingen voor fabricage, handel, hospitality en services. Samen met haar partners als Macroscoop bedient Epicor ruim 20.000 bedrijven in meer dan 140 landen.

Epicor heeft het afgelopen decennium een enorme groei doorgemaakt en behoort inmiddels tot de top-10 ERP leveranciers ter wereld met vestigingen in de Verenigde Staten, Zuid Amerika, Europa, Rusland, het Midden Oosten, Afrika en Azië. www.epicor.com