Macroscoop BV – Epicor ERP Software

    NederlandsEnglish (United Kingdom)

Persbericht Epicor ERP versie 10


VOOR DIRECTE PUBLICATIE

Epicor kondigt de beschikbaarheid aan van Epicor ERP versie 10

Door middel van een meer reagerende oplossing, ontworpen voor mobiele devices, de keuze van inzetbaarheid en samenwerking middels Sociale Media,
wordt de zakelijke relatie met ERP vergoot voor groei en kansen.
 
Epicor Insights – LAS VEGAS, 28 april 2014 –  Epicor Software Corporation, wereldwijd marktleider in business software-oplossingen voor productie, distributie, retail en services organisaties, heeft vandaag Epicor ERP versie 10 onthult tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie. Epicor ERP versie 10 is een verandering in business software, welke de volgende generatie van Enterprise Resource Planning (ERP) gebruikers zal inspireren.

De visionaire mix van functionaliteit van Epicor ERP versie 10 is gebouwd op snelle technologie, waarbij complexiteit aanzienlijk is gereduceerd om het pakket gebruiksvriendelijker te maken, efficiënter te kunnen samenwerken en responsetijden te verkorten. De ondersteuning van de hedendaagse eisen en wensen staan hierbij centraal: samenwerking middels sociale media, flexibele inzetbaarheid, snelle performance en brede toegankelijkheid op veel verschillende devices.

Er zijn inmiddels een aantal klanten die live zijn met Epicor ERP versie 10 zoals: Allambi Youth Services, Boers & Co FijnMetaal Groep, Cylicron Engineered Cylinders, LLC., Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products en XT (voorheen Xstrata Technology).  

Geïnspireerd door de eisen en wensen van de hedendaagse medewerkers, introduceert Epicor ERP versie 10 een groot aantal toepassingen en technologieën welke de manier van werken voor bedrijven op een positieve manier zullen veranderen. Dit gebaseerd op de vijf principes: Colloboration, Choice, Responsiveness, Simplicity en Mobility. Epicor ERP versie 10 is ontworpen om organisaties beter te laten werken, zowel intern als extern, door kennis en ervaring met elkaar te verbinden in de gehele supply chain.

Met de verworven ervaring van meerdere devices en de brede keuzes uit mogelijkheden – on promise, cloud of managed service – biedt Epicor ERP versie 10 één consistente oplossing. De nieuwe intuïtieve User Interface (UI) is van meet af aan ontworpen om met touchscreens te kunnen werken. Dit stelt de gebruikers in staat te werken op de manier zoals zij dat willen.

Boers & Co FijnMetaal Groep, gevestigd in Nederland, is de eerste gebruiker die live is gegaan met Epicor ERP versie 10. Boers kent een 100-jarige geschiedenis en levert fijnmechanische onderdelen, high precisie assemblage- en plaatwerkproducten aan klanten in de medische-, meetinstrumenten-, automotive- en de energieopwekkingsindustrie. Boers implementeerde Epicor ERP vanaf de werkvloer tot aan financieel om aan de groeiende vraag van de klant voor real-time informatie te kunnen voldoen.

“Met Epicor ERP versie 10 merken we de voordelen van de vernieuwde User Interface – het maakt alles simpeler en makkelijker in gebruik,” zegt Jos Greeve, IT Manager bij Boers. “Epicor ERP versie 10 veranderd onze manier van werken en de computers die wij gebruiken – touch bruikbaar, touch vriendelijk – de nieuwe menu’s zorgen ervoor dat onze medewerkers met de oplossing kunnen werken op de manier hoe zij dat willen.

Met Social ERP staat zakelijke innovatie voor gebruikers centraal
Een recent rapport van Forrester Research, Inc. geeft aan dat: “Zowel klanten als werknemers verwachten dat informatie, services en social media beschikbaar zijn op elke device en op elk gewenst tijdstip. Zakelijke beslissers hebben kennis genomen van het feit dat vandaag de dag 77% van de zakelijke beslissers van mening zijn, dat het creeren van uitgebreide mobiele en tablet strategie voor hun klanten en partners een hoge of kritische prioriteit hebben voor hun organisatie.”

Epicor ERP versie 10 vormt de evolutie naar een volledig gesocialiseerd systeem dat zorgt voor een hogere betrokkenheid. Epicor Social Enterprise levert verregaande ondertsteuning voor  onderlinge samenwerking en een persoonlijke omgeving voor gebruikers. Gebruikers zoeken overal mogelijkheden, men wil grensoverschrijdend zoeken tot de kern in live informatie, willen data oproepen en terugplaatsen vanaf elke applicatie, dit allen vanuit hun eigen visie van het ERP systeem. Epicor Social Enterprise gebruikers kunnen effectief en efficiënt omgaan met een actieve informatiestroom door data van de applicatie of alerts van andere gebruikers ad-hoc te volgen.
Enpress LLC, gevestigd in Eastlake - Ohio, een wereldwijd  toonaangevende fabrikant van composiet drukvaten voor het gebruik van waterbehandeling, is recent live gegaan met Epicor ERP versie 10.
Met deze nieuwe versie wordt de totale bedrijfsvoering inmiddels ondersteund.                   

Epicor ERP versie 10 biedt ons de mogelijkheid om meer te doen met minder”, zei Anthony Gercar, Accountant bij Empress LLC. “Met Epicor ERP versie 10 kunnen we nu binnen het systeem  samenwerken door middel van de  Epicor Social Enterprise functionaliteit. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid.”

Innovatieve en snelle Business Architecture
De basis van Epicor ERP versie 10 is de krachtige volgende generatie Epicor ICE 3 Business Architecture. Het bewerkstelligen van betere prestaties, schaalbaarheid, interoperabiliteit, gebruikersgemak en het verminderen van de kosten en de complexiteit van zakendoen, komt doordat er 100% van Microsoft® Technologie gebruik wordt gemaakt.
(zie ook persbericht: Epicor Announces Support for SQL Server 2014, Provides a Look at Potent Technology ‘Under the Hood’ of New Epicor ERP v10)

“Door het innovatieve technologische platform van Epicor ERP versie 10 is het mogelijk geworden hedendaagse zakelijke vereisten te ondersteunen zoals samenwerking middels sociale media, flexibele inzetbaarheid, snelle performance en brede toegankelijkheid op veel verschillende devices,” zei Malcolm Fox, Vice President Product Marketing bij Epicor Software. “We hebben een aanzienlijke investering gedaan om aan de wensen van de volgende generatie te kunnen voldoen. De snelle performance van de zakelijke architectuur is ontworpen om bedrijven te voorzien van het competatief voordeel die deze vooruitgang in de technologie te bieden heeft. Hiermee kunnen bedrijven snelle en slimmere beslissingen nemen om betere resultaten te realiseren.”

Met Epicor ERP versie 10 krijgen bedrijven een technologisch platform dat hen kan ondersteunen bij de wijze waarop zij vandaag zaken willen doen en in de toekomst. Op elke device, op elk moment en overal in de wereld. Het is een innovatieve enterprise-oplossing die groei en expansie ondersteunt, bedrijven snel en eenvoudig verbindt met hun klanten, partners en medewerkers.

Voorafgaande aan de release Epicor ERP versie 10, “Hebben wij veel steun gekregen van Epicor en onze partner Macroscoop tijdens de implementatie”, zei Greeve. Het kostte ons slechts één avond om live te gaan  (21:00-10:00). In die tijd hebben wij de conversies, installaties en alles voltooid.

Bezoek Epicor.com/ERP10 om de ervaringen van Epicor ERP versie 10 klanten Boers, Cylicron en Enpress te luisteren.

Beschikbaarheid
Epicor ERP versie 10 is direct beschikbaar in 35 talen en in 26 landen wereldwijd.


Over Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation richt zich als mondiale marktleider volledig op het bieden van geïnspireerde software oplossingen voor de productie, distributie, retail en service industrieën.Met meer dan 40 jaar ervaring in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Epicor heeft meer dan 20.000 klanten in meer dan 150 landen. Epicor enterprise resource planning (ERP), retail management software, supply chain management (SCM) en human capital management (HCM) stellen bedrijven in staat om efficiëntie en winstgevendheid te vergroten. Met een geschiedenis van innovatie, expertise in industrie en passie van excellentie, is Epicor het aanspreekpunt voor lokale, regionale en mondiale bedrijven. Epicor’s hoofdkantoor is gevestigd in Austin (Texas), de onderneming heeft wereldwij kantoren en fillialen. Voor meer informatie zie, www.epicor.com.

Epicor  en het Epicor logo zijn  gedeponeerde handelsmerken van Epicor Software Corporation. Microsoft is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. Andere handelsmerken waarnaar wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Het in dit document beschreven product en services aanbod wordt geproduceerd door Epicor Software Corporation.
 
Lees hier het persbericht in PDF-formaat in het Nederlands of in het Engels.