Macroscoop BV – Epicor ERP Software

    NederlandsEnglish (United Kingdom)

Tips voor uw ERP selectie


De volgende generatie ERP-software in het kort:

De hulpmiddelen die mensen gebruiken om vandaag zaken te doen zijn veranderd. Business is overal, business is real-time en het bedrijfsleven is altijd online. Het internet, behoefte aan informatie en mobiliteit spelen een essentiële rol in het dagelijks leven van de wereldeconomie. De wereld is veranderd en Epicor ERP sluit daar op aan. Epicor ERP is ontwikkeld voor business zonder barrières. Dit betekent dat u kunt werken waar, wanneer en hoe u dat wilt.

Met dit wereldwijde ERP-platform kunnen wij - bedrijven van elke omvang - de flexibiliteit bieden die nodig is om te kunnen concurreren in de mondiale markt van vandaag. Epicor ERP is ontworpen voor de wijze waarop mensen vandaag en morgen werken, is beschikbaar in 140 landen, meer dan 40 talen en is wereldwijd "out-of-the-box" hetzelfde product.


Epicor ERP is een volledig geïntegreerd systeem gebaseerd op de nieuwe True Service Oriented Architecture (SOA). Dit is de opvolger van de Client Server Architectuur en behoort hiermee tot de meest moderne en flexibele producten in haar soort.

De schermen van Epicor ERP zijn door de gebruiker zelfstandig aan te passen waardoor een omgeving kan worden gecreëerd waarin men zich thuis voelt en de dagelijkse werkzaamheden op de meest efficiënte wijze kunnen worden uitgeoefend. Vanuit dergelijk opgebouwde schermen kan eenvoudig worden doorgestapt naar alle beschikbare informatie en functionaliteit binnen het systeem. Door deze 360º view is het vinden van de gewenste informatie uiterst eenvoudig en doeltreffend. Ook is het mogelijk de programmatuur aan te passen zelfs wanneer de bedrijfsprocessen veranderen.

Daarnaast beschikt Epicor ERP over een volledige MS Outlook en Office integratie. Daarmee kan men direct de data vanuit de Office applicaties benaderen, bekijken, kopiëren en eventueel aanpassen. In de Outlook integratie kan men bijvoorbeeld direct Epicor ERP openen vanuit een binnengekomen e-mail. Ook kan men data uit Epicor ERP 'meenemen' voor off-line gebruik. Hierbij valt te denken aan gegevens van contactpersonen maar ook order- en factuurgegevens. Met de unieke search-tool in onder andere Internet Explorer kan men zeer eenvoudig en snel de gewenste data in Epicor ERP opvragen.

Voor meer informatie of een brochure van Epicor ERP, klik hier voor gratis brochures en whitepapers of neem contact met ons op.