Macroscoop BV – Epicor ERP Software

    NederlandsEnglish (United Kingdom)

Bedrijfsprofiel

Macroscoop is de belangrijkste Epicor Partner in Europa op het gebied van manufacturing met 30 jaar ervaring. Epicor Software Corporation heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een mondiale speler en behoort inmiddels tot de grootste ERP leveranciers ter wereld. Epicor ERP-producten zijn specifiek ontwikkeld voor kleine, middelgrote en grotere internationaal opererende ondernemingen en zijn ontwikkeld op basis van een True Service Oriented Architecture (SOA).

Macroscoop is door Epicor in 2003, 2005, 2006 en 2008 onderscheiden als Partner of the Year in EMEA.
In 2011 heeft Epicor aan Macroscoop de 2011 Prime Award uitgereikt.

Een lange termijn relatie

Een ERP-systeem is een diepte-investering. Per slot van rekening is migratie naar een andere ERP-leverancier vanuit het oogpunt van continuïteit en kapitaalvernietiging onaantrekkelijk. Macroscoop streeft dan ook naar een lange termijn relatie met haar klanten. Wij werken met mensen die hun vak verstaan, uw business vanuit de praktijk kennen en die tevreden klanten boven alles stellen.

Macroscoop investeert in haar klanten. Zo is tijdens en na de implementatie van een nieuw ERP-systeem onze helpdesk beschikbaar voor eventuele vragen met betrekking tot hardware, systeemsoftware en de applicatiesoftware. De vragen worden geregistreerd, zodat we inzicht houden in het opleidingsniveau van uw medewerkers. Als blijkt dat door aanname van nieuw personeel of interne reorganisaties de benodigde kennis op bepaalde functies niet meer optimaal is, wordt dit tijdig gesignaleerd en organiseren we eventueel additionele opleidingsdagen.

Kortom, klantgericht denken, betrouwbaarheid en kwaliteit in alle aspecten van onze dienstverlening bepalen ons succes.