Macroscoop BV – Epicor ERP Software

    NederlandsEnglish (United Kingdom)

Epicor ERP software | Epicor ERP version 10 | Epicor Channel Partner | Nieuws | Macroscoop BV

Sofis kiest voor Epicor ERP

Macroscoop verwelkomt Sofis als nieuwe Epicor ERP gebruiker.

Sofis, voorheen Smith Flow Control en Netherlocks Safety Systems, gaat Epicor ERP inzetten ten behoeve van hun wereldwijde productie, verkoop, en services divisies.

 

Project Derako International genomineerd voor Computable Awards 2016 “ Partnerproject van het jaar”

Ons project Derako International is door ICT-vakblad Computable genomineerd voor de Computable Awards 2016 titel: “Partnerproject van het jaar”!

Computable wil met deze categorie aansprekende projecten onder de aandacht brengen waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samen gewerkt.

In ons geval: Onze klant Derako International, onze leverancier Epicor Software Corporation en Macroscoop als Certified Epicor Partner.

Wij zijn erg verheugd met deze nominatie!

Lees hier waarom ons Project “Derako International” is genomineerd.

U mag natuurlijk ook op ons stemmen via deze link!

  

 

Hankamp kiest voor Epicor ERP 10

 
Macroscoop BV verwelkomt Hankamp Gears BV en Hankamp Rehab BV als nieuwe Epicor ERP 10 gebruiker. 
 
Wat doet Hankamp Gears: 
Hankamp is al meer dan 100 jaar actief in het bewerken van diverse materialen. De laatste 50 jaar staat Hankamp te boek als specialist op het gebied van vervaardigen van hoogwaardige tandwielen en andere producten met hoog nauwkeurige toleranties.

Van enkel stuks tot seriematig werk, van een deelproduct tot compleet geassembleerde tandwielkasten of andere sub-assemblies.
Met klanten gevestigd in bijvoorbeeld Frankrijk, België, Duitsland maar ook bijvoorbeeld Israël, China, USA levert Hankamp Gears wereldwijd.
 
Wat doet Hankamp Rehab BV: 
De doelstelling van Hankamp Rehab is om wereldwijd robotica producten te distribueren, naast revalidatie producten die zij zelf gaan ontwikkelen, produceren en op de markt brengen.

 

5 mei gesloten

Dinsdag 5 mei 2015 is ons kantoor / helpdesk gesloten in verband met bevrijdingsdag. Uiteraard zijn wij 6 mei vanaf 8:30 uur u weer graag van dienst. 

 Toepassen

 

Epicor ERP integratie met SalesForce.com™

Epicor ERP integratie met SalesForce.com™ is nu beschikbaar en biedt:

- Naadloze integratie tussen de CRM - module in Epicor ERP en Salesforce.com - software

- Elimineert dubbele handmatige invoer in verschillende systemen- Nauwkeurige en consistente gegevens in beide systemen

- Nauwkeurige en consistente gegevens in beide systemen.

 
Persbericht - 19 december 2014

Macroscoop supports the NL industry with MINI and EPICOR ERP

Samen een stimulans voor de Nederlandse maakindustrie en werkgelegenheid
 

Nootdorp, 19 december 2014 — Macroscoop B.V. kondigt aan dat MINI Den Haag onlangs de sleutels heeft overhandigd aan Macroscoop van een drietal bestelde nieuwe MINI’s. Deze weloverwogen keuze voor het inzetten van MINI’s in het bedrijfswagenpark is tot stand gekomen doordat deze auto’s sinds juli dit jaar in Nederland worden geproduceerd.

De maakindustrie is voor Nederland economisch gezien van groot belang en biedt veel werkgelegenheid. Juist in deze tijd dat economische groei en werkgelegenheid de hoogste prioriteit moeten krijgen, heeft VDL Groep het initiatief genomen om in Nederland met VDL Nedcar het nieuwe model MINI te produceren. Hiermee is de werkgelegenheid in regio Born gewaarborgd en deze zal nog verder kunnen toenemen. Mogelijk zullen ook andere Nederlandse industriële toeleveringsbedrijven op termijn hiervan kunnen profiteren.


Als ERP softwareleverancier voor de maakindustrie, vinden wij dit initiatief van VDL Groep geweldig. Bij Macroscoop hebben wij gemeend dit initiatief te moeten ondersteunen door MINI’s in te zetten voor ons bedrijf. “MINI’s zijn niet alleen high-tech, degelijk, duurzaam, zuinig en veilig maar ook door de hoge restwaarde financieel zeer aantrekkelijk voor ons bedrijf”, aldus Gard Overdevest, Directeur - Eigenaar Macroscoop BV.

“Wij willen met onze reclame op deze MINI’s een voorbeeld geven en zouden het fantastisch vinden als veel ondernemers ons voorbeeld volgen. Dit is goed voor de economie, de werkgelegenheid maar ook voor lagere autokosten voor deze bedrijven. Ondernemers kunnen op deze wijze gezamenlijk met hun bedrijven de Nederlandse industrie stimuleren.”

Over Macroscoop
Macroscoop is een zelfstandige Nederlandse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in automatisering van complexe bedrijfsprocessen in de maakindustrie bij zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven.
Als belangrijkste Partner in Europa van Epicor Software Corporation levert, implementeert en ondersteunt  Macroscoop het Epicor ERP product. Dit product wordt door Gartner Research sinds jaren  als meest visionair beoordeeld.  Voor meer informatie, zie www.macroscoop.nl. 

Lees hier het persbericht in PDF-formaat in het Nederlands of in het Engels. 

 

Fijnmechanische Industrie Touw BV – Live met Epicor ERP versie 10

 
Op 3 november 2014 is Fijnmechanische Industrie Touw BV te Breda in samenwerking met Macroscoop BV live gegaan met Epicor ERP versie 10. 
FMI Touw is specialist op het gebied van product ontwikkeling, prototyping, productie en assemblage van fijnmechanische en elektromechanische producten. 
FMI Touw levert haar producten aan de machinebouw, medische- en laboratoriumindustrie , semiconductor industrie en lucht- & ruimtevaartindustrie.

Epicor ERP versie 10 biedt FMI Touw veel voordelen bij de dagelijkse ondersteuning van haar werkzaamheden. 
De nieuwe gebruikersinterface en de snelle performance bieden vele voordelen voor zowel de backoffice als op de productievloer. 

Voor meer informatie van FMI Touw zie www.fmitouw.nl  en voor Epicor ERP versie 10 www.epicor.com/erp10

 
logotouw
 

Persbericht Epicor ERP versie 10


VOOR DIRECTE PUBLICATIE

Epicor kondigt de beschikbaarheid aan van Epicor ERP versie 10

Door middel van een meer reagerende oplossing, ontworpen voor mobiele devices, de keuze van inzetbaarheid en samenwerking middels Sociale Media,
wordt de zakelijke relatie met ERP vergoot voor groei en kansen.
 
Epicor Insights – LAS VEGAS, 28 april 2014 –  Epicor Software Corporation, wereldwijd marktleider in business software-oplossingen voor productie, distributie, retail en services organisaties, heeft vandaag Epicor ERP versie 10 onthult tijdens de jaarlijkse gebruikersconferentie. Epicor ERP versie 10 is een verandering in business software, welke de volgende generatie van Enterprise Resource Planning (ERP) gebruikers zal inspireren.

De visionaire mix van functionaliteit van Epicor ERP versie 10 is gebouwd op snelle technologie, waarbij complexiteit aanzienlijk is gereduceerd om het pakket gebruiksvriendelijker te maken, efficiënter te kunnen samenwerken en responsetijden te verkorten. De ondersteuning van de hedendaagse eisen en wensen staan hierbij centraal: samenwerking middels sociale media, flexibele inzetbaarheid, snelle performance en brede toegankelijkheid op veel verschillende devices.

Er zijn inmiddels een aantal klanten die live zijn met Epicor ERP versie 10 zoals: Allambi Youth Services, Boers & Co FijnMetaal Groep, Cylicron Engineered Cylinders, LLC., Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products en XT (voorheen Xstrata Technology).  

Geïnspireerd door de eisen en wensen van de hedendaagse medewerkers, introduceert Epicor ERP versie 10 een groot aantal toepassingen en technologieën welke de manier van werken voor bedrijven op een positieve manier zullen veranderen. Dit gebaseerd op de vijf principes: Colloboration, Choice, Responsiveness, Simplicity en Mobility. Epicor ERP versie 10 is ontworpen om organisaties beter te laten werken, zowel intern als extern, door kennis en ervaring met elkaar te verbinden in de gehele supply chain.

Met de verworven ervaring van meerdere devices en de brede keuzes uit mogelijkheden – on promise, cloud of managed service – biedt Epicor ERP versie 10 één consistente oplossing. De nieuwe intuïtieve User Interface (UI) is van meet af aan ontworpen om met touchscreens te kunnen werken. Dit stelt de gebruikers in staat te werken op de manier zoals zij dat willen.

Boers & Co FijnMetaal Groep, gevestigd in Nederland, is de eerste gebruiker die live is gegaan met Epicor ERP versie 10. Boers kent een 100-jarige geschiedenis en levert fijnmechanische onderdelen, high precisie assemblage- en plaatwerkproducten aan klanten in de medische-, meetinstrumenten-, automotive- en de energieopwekkingsindustrie. Boers implementeerde Epicor ERP vanaf de werkvloer tot aan financieel om aan de groeiende vraag van de klant voor real-time informatie te kunnen voldoen.

“Met Epicor ERP versie 10 merken we de voordelen van de vernieuwde User Interface – het maakt alles simpeler en makkelijker in gebruik,” zegt Jos Greeve, IT Manager bij Boers. “Epicor ERP versie 10 veranderd onze manier van werken en de computers die wij gebruiken – touch bruikbaar, touch vriendelijk – de nieuwe menu’s zorgen ervoor dat onze medewerkers met de oplossing kunnen werken op de manier hoe zij dat willen.

Met Social ERP staat zakelijke innovatie voor gebruikers centraal
Een recent rapport van Forrester Research, Inc. geeft aan dat: “Zowel klanten als werknemers verwachten dat informatie, services en social media beschikbaar zijn op elke device en op elk gewenst tijdstip. Zakelijke beslissers hebben kennis genomen van het feit dat vandaag de dag 77% van de zakelijke beslissers van mening zijn, dat het creeren van uitgebreide mobiele en tablet strategie voor hun klanten en partners een hoge of kritische prioriteit hebben voor hun organisatie.”

Epicor ERP versie 10 vormt de evolutie naar een volledig gesocialiseerd systeem dat zorgt voor een hogere betrokkenheid. Epicor Social Enterprise levert verregaande ondertsteuning voor  onderlinge samenwerking en een persoonlijke omgeving voor gebruikers. Gebruikers zoeken overal mogelijkheden, men wil grensoverschrijdend zoeken tot de kern in live informatie, willen data oproepen en terugplaatsen vanaf elke applicatie, dit allen vanuit hun eigen visie van het ERP systeem. Epicor Social Enterprise gebruikers kunnen effectief en efficiënt omgaan met een actieve informatiestroom door data van de applicatie of alerts van andere gebruikers ad-hoc te volgen.
Enpress LLC, gevestigd in Eastlake - Ohio, een wereldwijd  toonaangevende fabrikant van composiet drukvaten voor het gebruik van waterbehandeling, is recent live gegaan met Epicor ERP versie 10.
Met deze nieuwe versie wordt de totale bedrijfsvoering inmiddels ondersteund.                   

Epicor ERP versie 10 biedt ons de mogelijkheid om meer te doen met minder”, zei Anthony Gercar, Accountant bij Empress LLC. “Met Epicor ERP versie 10 kunnen we nu binnen het systeem  samenwerken door middel van de  Epicor Social Enterprise functionaliteit. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid.”

Innovatieve en snelle Business Architecture
De basis van Epicor ERP versie 10 is de krachtige volgende generatie Epicor ICE 3 Business Architecture. Het bewerkstelligen van betere prestaties, schaalbaarheid, interoperabiliteit, gebruikersgemak en het verminderen van de kosten en de complexiteit van zakendoen, komt doordat er 100% van Microsoft® Technologie gebruik wordt gemaakt.
(zie ook persbericht: Epicor Announces Support for SQL Server 2014, Provides a Look at Potent Technology ‘Under the Hood’ of New Epicor ERP v10)

“Door het innovatieve technologische platform van Epicor ERP versie 10 is het mogelijk geworden hedendaagse zakelijke vereisten te ondersteunen zoals samenwerking middels sociale media, flexibele inzetbaarheid, snelle performance en brede toegankelijkheid op veel verschillende devices,” zei Malcolm Fox, Vice President Product Marketing bij Epicor Software. “We hebben een aanzienlijke investering gedaan om aan de wensen van de volgende generatie te kunnen voldoen. De snelle performance van de zakelijke architectuur is ontworpen om bedrijven te voorzien van het competatief voordeel die deze vooruitgang in de technologie te bieden heeft. Hiermee kunnen bedrijven snelle en slimmere beslissingen nemen om betere resultaten te realiseren.”

Met Epicor ERP versie 10 krijgen bedrijven een technologisch platform dat hen kan ondersteunen bij de wijze waarop zij vandaag zaken willen doen en in de toekomst. Op elke device, op elk moment en overal in de wereld. Het is een innovatieve enterprise-oplossing die groei en expansie ondersteunt, bedrijven snel en eenvoudig verbindt met hun klanten, partners en medewerkers.

Voorafgaande aan de release Epicor ERP versie 10, “Hebben wij veel steun gekregen van Epicor en onze partner Macroscoop tijdens de implementatie”, zei Greeve. Het kostte ons slechts één avond om live te gaan  (21:00-10:00). In die tijd hebben wij de conversies, installaties en alles voltooid.

Bezoek Epicor.com/ERP10 om de ervaringen van Epicor ERP versie 10 klanten Boers, Cylicron en Enpress te luisteren.

Beschikbaarheid
Epicor ERP versie 10 is direct beschikbaar in 35 talen en in 26 landen wereldwijd.


Over Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation richt zich als mondiale marktleider volledig op het bieden van geïnspireerde software oplossingen voor de productie, distributie, retail en service industrieën.Met meer dan 40 jaar ervaring in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Epicor heeft meer dan 20.000 klanten in meer dan 150 landen. Epicor enterprise resource planning (ERP), retail management software, supply chain management (SCM) en human capital management (HCM) stellen bedrijven in staat om efficiëntie en winstgevendheid te vergroten. Met een geschiedenis van innovatie, expertise in industrie en passie van excellentie, is Epicor het aanspreekpunt voor lokale, regionale en mondiale bedrijven. Epicor’s hoofdkantoor is gevestigd in Austin (Texas), de onderneming heeft wereldwij kantoren en fillialen. Voor meer informatie zie, www.epicor.com.

Epicor  en het Epicor logo zijn  gedeponeerde handelsmerken van Epicor Software Corporation. Microsoft is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation. Andere handelsmerken waarnaar wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Het in dit document beschreven product en services aanbod wordt geproduceerd door Epicor Software Corporation.
 
Lees hier het persbericht in PDF-formaat in het Nederlands of in het Engels.
 
Pagina 1 van 3