Epicor Advanced MES

Vandaag en in de toekomst 

Real-Time productie en procesbewaking

Concurrerend blijven is niet eenvoudig en een vraagstuk dat telkens terug komt. Hoe verhoog je de efficiëntie en verlaag de kosten terwijl u toch voldoet aan de doelstellingen?

Dat is waar de Epicor Advanced MES Manufacturing Execution System (MES) voor Epicor ERP de antwoorden op geeft. Advanced MES maakt gebruik van Industry 4.0-technologie op de werkvloer – zoals cyber-fysieke systemen en Internet of Things (IoT) sensoren – om u te helpen het concurrentievoordeel te behalen dat u nodig hebt – zowel vandaag als in de toekomst.

Mattec MES
Winstgevend 

Zonder extra productiemiddelen

ERP-fabrikanten van Epicor gebruiken Advanced MES om de kwaliteit te verbeteren, Scrap te verminderen, op tijd te leveren en doorlooptijd op de productievloer te verkorten. Het draait allemaal om het verbeteren van de productie-uitvoering en de prestatie-efficiëntie om een ​​concurrentievoordeel te behalen.

Hoe produceer je meer zonder extra productiemiddelen? Ontdek en elimineer downtime zodat meer producten in dezelfde tijd kunnen worden gemaakt en direct kosten worden bespaart. MES kan de winstgevendheid verbeteren door u te helpen bij het vinden van meer capaciteit. 

Anticiperen 

Productieproblemen oplossen

Epicor Advanced MES verzamelt gegevens ‘real-time’ rechtstreeks van apparatuur en operators op de werkvloer, waardoor onnauwkeurige en tijdrovende verzameling van handmatige registratie wordt geminimaliseerd. Met deze informatie kunt u anticiperen en productieproblemen oplossen voordat ze zich voordoen.

Real-time inzicht helpt u de kritieke problemen te bepalen, verspilling te verminderen en de kwaliteit en klantenservice verbeteren. Iedereen binnen de fabriek en het hele bedrijf kunnen actie ondernemen om de productie prestatie te verbeteren.

Specifiek voor de maakindustrie.

Met zijn oorsprong in rubber, kunststoffen, automobiel en de metaalindustrie biedt Epicor Advanced MES flexibiliteit om in te spelen op veranderende eisen en wensen. 

Waarde voor uw bedrijf 

Epicor Advanced MES

OEE verbeteren
  • Verbeter cyclustijden, algehele apparatuur effectiviteit (OEE) en fabriek productiviteit
  • Handmatige gegevensverzameling elimineren
  • Verbeter de planningsflexibiliteit met real-time inzicht in machineprestaties
  • Bewaak elke cyclus en elke machine 24/7, waardoor u vrijwel onmiddellijk inzicht heeft in productie- en kwaliteitsproblemen
  • Verminder Scrap en nabewerkingen met automatische onderdeelkwalificatie of afkeur
  • Bijhouden van gegevens met betrekking tot onderdelen en machines voor traceerbaarheidsdoeleinden
  • Maximaliseer productie en verlaag kosten door automatisch statistische gegevens vast te leggen procescontrole (SPC) en statistische kwaliteitscontrole (SQC) resultaten
  • Monitor het energieverbruik en lokaliseer energiebesparingen 
The future is bright

Zet nu uw stap in de toekomst

Werk samen met Macroscoop aan de toekomst van uw bedrijf en stap mee op de digitale trein.
Digitaliseren en implementatie van uw software en machines zijn een must.

nl_NL