Epicor ERP gaat voor een betere gebruikerservaring

Epicor ERP gaat voor een betere gebruikerservaring

In de Epicor ERP 10.2.700 release is de gebruikerservaring verbeterd.
Met de nieuwste technologie kunt u blijvend concurreren!

Een moderne ervaring met Epicor Kinetic
De  10.2.700 release sluit aan om de gebruikerservaring van Epicor ERP te moderniseren en te verbeteren. Ontdek de honderden nieuwe formulieren, rapporten, processen, trackers om het dagelijkse werk te vereenvoudigen en de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.

Epicor Application Studio
Deze krachtige toolset stelt gebruikers in staat om flexibel en intuïtief hun eigen “omgeving” te creëren. In Epicor 10.2.700 zijn een nieuwe Application Studio-startpagina, websites en herbruikbaar componentontwerp toegevoegd.

Epicor Collaborative
Verbind uw externe of multi-locatie organisatie met bedrijfsbrede nauwe samenwerking. Nieuwe standaardmeldingen bieden direct inzicht in ERP-events.

Epicor virtual agent (EVA)
EVA heeft nieuwe vaardigheden geleerd, waaronder e-mailmogelijkheden en de mogelijkheid om enkele offerteregels, RMA’s en inkooporders aan te maken.

Epicor Manufacturing Proof of Delivery
Deze mobiele applicatie gaat verder dan het vastleggen van mobiele handtekeningen en foto’s. Nu kunt u de productiviteit van de chauffeur verbeteren met optimalisatie van de bezorgroute en navigatie.

Geavanceerde maateenheden (Advanced UOM)
Deze nieuwe module verbetert de traceerbaarheid van de voorraad om te voldoen aan de eisen van de metaalsector. Gebruikers kunnen de voorraad in twee afzonderlijke maateenheden bekijken en afhandelen, ook wanneer er geen constante conversie is.

Epicor Data Analytics – Budgettering en Forecasting
Deze moderne, cloudgebaseerde BI- en analyseoplossing biedt robuuste financiële rapporten zoals financiële overzichten, balansen en kasstroomrapporten in een kant en klaar formaat.

1 EDI Source Supplier-Digital Integration Suite
Integreer leveranciers van klanten, ongeacht de technische mogelijkheden van de leverancier, via toegang tot het webportaal of directe ERP-integratie.

Epicor ERP Cloud-gegevenstoegang
Analyseer Epicor ERP-gegevens met voorkeurs business intelligence-oplossingen in een “write-protected” omgeving.

Share dit bericht

nl_NL