MACROSCOOP BV IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST

MACROSCOOP BV IS KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Macroscoop BV.

Op 1 februari 2022 heeft Merel Overdevest (38) de functie van CEO overgenomen van haar vader, Gard Overdevest.

Sinds de oprichting in 1992, staat Gard aan het roer en heeft hij het bedrijf geleid en ontwikkeld tot de succesvolle onderneming dat het nu is. “Voor een automatiseerder is de High-tech maakindustrie een moeilijke maar super interessante bedrijfstak!”, aldus Gard.

 

De afgelopen 14 jaar was Merel al werkzaam binnen bij Macroscoop.  Daarbij heeft zij zich de laatste jaren geconcentreerd op commerciële taken en project management. Met haar blik op de toekomst heeft Merel het Epicor Experience Center op Brainport Industries Campus te Eindhoven vorm gegeven.

 

Merel vertelt: “Voor mij is het streven om de invoering en het gebruik van onze end-to-end ERP oplossing van Epicor net zo eenvoudig te maken als het zetten van een kop koffie. Ons Experience Center staat hierin centraal om dit aan alle bedrijven in de maakindustrie te tonen. De jarenlange samenwerking met mijn vader, het Macroscoop team, de goede Epicor software en de waardering van onze klanten, zorgen dat ik onze ambitie waar kan maken.  Ik ben er trots op dat ik in zijn de voetsporen mag treden!”.

Merel neemt de leiding over met een vakkundig en gemotiveerd team, dat uitgebreid is opgeleid en gecertificeerd. Als decennia lange Epicor Partner zijn we zelfstandig en kunnen we onze eigen koers bepalen,waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat.

Share dit bericht

nl_NL