MACROSCOOP UW PARTNER VOOR EPICOR ERP

35 JAAR ERVARING IN HET IMPLEMENTEREN VAN ENTERPRISE RESOURCE PLANNING OPLOSSINGEN IN DE MAAKINDUSTRIE

SALES | CONSULTANCY | CUSTOMER SERVICES

 

Epicor ERP

Epicor ERP is een geïntegreerde oplossing voor klant relatie management (CRM), productie, planning, supply chain management (SCM), human capital management (HCM) en veel meer.

 

Implementatie

Macroscoop biedt meer dan 35 jaar ervaring in het implementeren van ERP oplossingen in de maakindustrie. Dit zowel nationaal als internationaal.

 

Technologie

Epicor ERP is ontwikkeld op basis van 100% Microsoft Technologie. Beschikbaar on premise, hosted of via de cloud als een Software as a Service (SaaS) oplossing.

 

Helpdesk & Support

Macroscoop biedt een Nederlandstalige helpdesk en ondersteuning voor Epicor ERP oplossingen.

 

Industrie

Onze relaties zijn actief in de Luchtvaart- en Defensie Industrie, Machine- en Apparatenbouw, Toeleverende Industrie, Automotive en High-Tech Elektronica.

 

Macroscoop

Macroscoop Certified Epicor Partner
richt zich als enige in Nederland primair op het verkopen, implementeren en het volledig ondersteunen van Epicor ERP oplossingen.

KLANTEN

Uit ons klantenbestand hebben wij enkele kleinere en grotere bedrijven geselecteerd die vertellen waarom zij voor Epicor ERP 10 en de dienstverlening van Macroscoop hebben gekozen. Dit geeft een goede eerste indruk van de brede inzetbaarheid en groeimogelijkheden van onze oplossingen.

 

BKB Precision Derako Hankamp GearsTouw Fijnmechanische Industrie ZPMC Netherlands Sofis Valves