Productie

Producenten worden vandaag de dag continue geconfronteerd om hun producten van topkwaliteit onder grote tijdsdruk te produceren. Economische schommelingen, tekorten aan goed opgeleid personeel en de veranderende wet- en regelgevingen zorgen voor complexe uitdagingen waar fabrikanten dagelijks mee te maken hebben.

Het streven om de kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten, terwijl de concurrentie toeneemt is geen gemakkelijke taak.

Epicor ERP voor de Manufacturing voldoet aan deze behoeften en heeft de mogelijkheid om te anticiperen op de toekomstige behoeften van deze dynamische productieomgevingen.

 

Aerospace and Defense Furniture and Fixtures
Automotive Mills and Metals
Construction and Engineering Medical Devices
Electronics & High-Tech Printing
Energy Rubber and Plastics
Fabricated Metals  

 

Distributie

Epicor begrijpt dat producerende bedrijven ook hun producten kunnen distribueren.

Epicor ERP voorziet in een Warehouse Management Systeem (WMS) met de functionaliteit die u nodig hebt voor end-to-end Supply Chain Management. Magazijn en distributie mogelijkheden zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van uw industrie te voldoen, zoals: Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM), Business Intelligence, één oplossing om meerdere bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Simpel gezegd, of je nu orders pikt, verpakt, verscheept of een combinatie hiervan uitvoert ten behoeve van uw klant, Epicor ERP voorziet u van Warehouse Management en Supply Chain Management functionaliteit.

 

(Financieel) Service

(Financieel) Service organisaties hebben te maken met het behalen en behouden van een hoog niveau van dienstverlening. Met daarbij steeds omslachtigere wettelijke vereisten en verhoogde verwachtingen van klanten. Mede hierdoor is het van belang een flexibel systeem te gebruiken om aan deze veranderingen te blijven voldoen, nu en in de toekomst.

Epicor ERP biedt de functionaliteit om uw dienstverlening te beheren, financiële activiteiten te stroomlijnen en uw zakelijke prestaties over de gehele organisatie te analyseren.

Door met Epicor ERP uw bedrijfsprocessen te optimaliseren bent u in staat meer inzicht te verkrijgen en hiermee bijvoorbeeld meer omzet te genereren en efficiency te behalen.