Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus.

Om onze medewerkers en klanten te beschermen werken al onze medewerkers vanaf thuis.

We zijn gewoon bereikbaar op ons vaste telefoonnummer en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Onze medewerkers zijn via e-mail en mobiele telefoons bereikbaar.

Middels Zoom en Teamviewer kunnen wij u volledig ondersteunen voor support, implementaties en opleiding.

Onze contactgegevens zijn:

Customer Services:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Office Management:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon:
+31 15 310 4100

WhatsApp:
https://api.whatsapp.com/send?phone=31153104100

Sales:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een publiek van 3.500 deelnemers op de jaarlijkse Insights-klantconferentie, presenteerde Epicor Software Corporation, een wereldwijde leverancier van branchespecifieke bedrijfssoftware om de bedrijfsgroei te bevorderen, haar visie op de 'Connected Enterprise' van de toekomst. Epicor onthulde hoe de nieuwste versie van haar wereldwijde ERP-oplossing, Epicor ERP 10.2.400 operationele omgevingen mogelijk maakt waar fabrieken, magazijnen en machines allemaal met elkaar verbonden zijn om de productiviteit en het concurrentievermogen te verbeteren.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI), automatisering en analytische mogelijkheden om de efficiëntie van alle operationele bedrijfsmiddelen te vergroten maakt het ‘de verbonden onderneming’  mogelijk om kennis gestuurde systemen te initiëren die processen kunnen verbeteren en mensen en machines optimaal kunnen gebruiken. De nieuwste versie van Epicor ERP is in staat om de flexibiliteit en algehele effectiviteit van het fabrieks- en distributienetwerk van een bedrijf te verbeteren en biedt een krachtig platform voor fabrikanten die digitale transformatie omarmen.

Terri Hiskey, Vice President productmarketing, manufacturing bij Epicor: "Met de toenemende beschikbaarheid en betaalbaarheid van IoT-verbonden oplossingen en technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machinaal leren, hebben bedrijven nu de mogelijkheid om dynamische coördinatie en automatisering tussen systemen mogelijk te maken. We geloven dat fabrikanten op het punt staan om intelligente productie-omgevingen te creëren binnen verbonden digitale ecosystemen, waar systemen zoals ERP fungeren als een digitale kern waar de hele fabriek als een computer functioneert. "

De aankondiging de nieuwste versie van Epicor ERP bevat top verbeteringen zoals:

Epicor Virtual Agent (EVA) - nieuwe bedrijfs brede digitale agent die kunstmatige intelligentie gebruikt om gebruikers te helpen slimmer te werken en betere, snellere beslissingen te nemen. Meer informatie over deze release is hier te vinden.

Epicor IoT-Verbindt machines met de Microsoft Azure IoT Hub voor Epicor ERP. Gegevens worden rechtstreeks van IoT-sensoren verkregen en gevisualiseerd op de ERP-startpagina en ERP MES-werkvloerinterface, waardoor fabrikanten real time productiegegevens kunnen controleren en hun bedrijfsactiviteiten kunnen optimaliseren.

MES Expansion-Veelgebruikte ERP MES-schermen zijn gemoderniseerd en vernieuwd, met behulp van het Epicor Kinetic Design-framework, en een gebruikelijke interface op de werkvloer met Epicor Mattec Advanced MES-klanten wordt geleverd via de Human Machine Interface (HMI).

Gebruikersinterface (UI) Transformatie - Met behulp van het Kinetic Design System om ERP-gebruiksgemak en klantervaring te verbeteren, introduceert Epicor nieuwe moderne looks voor veel populaire schermen en toepassingen. Deze verbeteringen omvatten een nieuwe mobiele tijd en kosten-applicatie, een vernieuwde op Gantt gebaseerde grafische projectmanagementkaart en een taakplanningsbord.

Geautomatiseerde orderinvoer - Met behulp van een combinatie van Epicor ERP en Epicor DocStar worden gemeenschappelijke velden in formulieren automatisch ingevuld. De resulterende reductie in tijd, inspanning en aantal contactpunten zal een versnelde verkoop- en vervullingssnelheid mogelijk maken.

Leverancier Portal - Hiermee kunnen fabrikanten hun leveranciersrelaties beter beheren, inkooptransacties invoeren en RFQ's verwerken, met behulp van de Epicor Commerce Connect eCommerce-oplossing.

Een echt verbonden onderneming koppelt productiemiddelen en bedrijfs-IT aan contextuele informatie en operationele intelligentie die de productiviteit en prestaties in de gehele waardeketen verbeteren, van leveranciers tot klanten. Door gegevens, analyses en geautomatiseerde controle over de fabriek en het magazijn samen te brengen en deze inzichten op intelligente af te stemmen met de vereisten van klanten en leveranciers, kunnen bedrijven sneller reageren op veranderingen en nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunnen bedrijven hun kosten verlagen, de klanttevredenheid verbeteren, de omzet verhogen en marktaandeel winnen.

"Aangesloten oplossingen maken het voor bedrijven mogelijk om slimmere besluitvorming te maken en de productiviteit in een sneller tempo dan ooit tevoren te verbeteren. Bij Epicor geloven we in het ontwerpen van oplossingen voor de verbonden onderneming die niet alleen de manier ondersteunen waarop mensen vandaag werken, maar ook hoe ze in de toekomst zullen werken. Dankzij tientallen jaren van branchekennis, begrijpen we dat fabrikanten een solide basis nodig hebben die hen helpt te profiteren van technologische innovaties zoals IoT, big data en geavanceerde analyses om concurrerend te zijn. De nieuwste versie van Epicor ERP biedt die essentiële basis hiervoor ", volgens Hiskey.

Epicor ERP 10.2.400 zal beschikbaar zijn op 16 mei 2019.

 

Hard werken en inzet loont!

Macroscoop is verheugd om te zijn erkend tijdens de Epicor Partner Excellence Awards 2018 voor buitengewone groei.

De Rising Star Award hebben we te danken aan ons hele team die zich blijft inzetten om de hoogste klanttevredenheid te bereiken.

Macroscoop heeft de grootste groei in afgelopen 12 maanden bereikt van de internationale Epicor Partners..
Een dergelijke groei kan alleen worden bereikt door consequent te voldoen aan de verwachtingen van klanten en deze te overtreffen en door expertise op ons gebied uit te stralen.

Hartelijk dank aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft om dit mogelijk te maken!

“Plaatwerk fabrikant Witte van Moort heeft Epicor 10 beoordeeld als het best passende en meest flexibele ERP-systeem met uitstekende ondersteuning voor optimalisatie van productie planning, kwaliteitsborging en financiële inzichten. Daarnaast bevordert Epicor 10 de samenwerking, biedt mogelijkheden tot vergaande digitalisering en ondersteunt het onze groeiambities.

De Nederlandse gecertificeerde Epicor partner Macroscoop heeft ons in de selectie- en onderzoekfase laten zien dat zij een betrouwbare en energieke partner zijn en hebben met veel inzet en interactieve demonstraties de kracht en mogelijkheden van het Epicor 10 ERP-systeem aangetoond."

 

 

Macroscoop BV is aanwezig op het Business Software Event 2018!
Bent u opzoek naar een ERP systeem voor de maakindustrie of een MES systeem voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen?
Bezoek ons dan op stand nr.24!

Wij laten u graag kennismaken met Epicor ERP en Mattec MES! Tot de 9e!

Waar:
Midden Nederland Hallen, Barneveld
Stand nr. 24

Wanneer:
Dinsdag 9 oktober 2018

Tijd:
09:30 - 17: 30 uur

Wat biedt het Business Software Event voor u:
Het Business Software Event biedt oplossingen om direct aan de slag te gaan met de uitdagingen binnen de maakindustrie:

Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op de toekomst?
- Op welke manier kan ik mijn softwaretools beter inzetten om te zorgen voor kostenreductie, groei en kwaliteit?
- Wat zijn de trends en ontwikkelingen en hoe vertaal ik deze naar de praktijk?
- Hoe krijg ik meer grip op onze interne processen?
- Hoe kan ik mijn processen beter laten aansluiten op die van mijn toeleveranciers en/of klanten?

Wat is Product Configurator?
Product Configurator is een krachtig instrument in Epicor ERP die gebruikers toestaat om artikelen samen te stellen op basis van de vraag van de klant, die direct in het systeem kunnen worden ingevoerd. Het is een instrument dat vrijheid en flexibiliteit biedt. De configuratie kan een artikel on-the-fly met veel optionele keuzes samenstellen met behulp van eenvoudige en rechtlijnige vragen.


Waarom zou je de Product Configurator gebruiken?
Afgezien van het feit dat het een krachtig hulpmiddel is, brengt het gebruik van de Product Configurator veel voordelen met zich mee.

Belangrijke voordelen zijn:
1. Flexibel; Wanneer de Product Configurator op een juiste wijze wordt gebruikt, kan deze vele opties geven, afhankelijk van de vraag binnen de grenzen van wat de verkoper kan maken. Dit betekent dat elke klant een persoonlijk item kan bestellen op basis van wat ze echt willen en nodig hebben. Bijvoorbeeld: vandaag de dag wil iedereen een auto precies zoals ze in gedachten hebben zoals, specifieke kleur, specifiek interieur, etc. Deze informatie kan in het systeem worden ingevoerd en direct vertaald worden naar de productie door middel van de stuklijst (BOM).

2. Effectief en efficiënt; Product Configurator geeft de verkoper de precieze keuze van wat mogelijk is en wat niet. Dit helpt in beide gevallen omdat de verkoper hierdoor altijd meer accurate mogelijkheden voor de klant kan aanbevelen (zowel in prijs als in maatwerk). Op het moment dat de bestelling middels de Product Configurator is aangemaakt, weet men op de productievloer precies wat voor en wanneer deze order gepland moet worden. De Product Configurator maakt meteen de bijbehorende stuklijst (BOM), waardoor het werk tijdig ingepland kan worden.


Mogelijkheden van de Product Configurator:
In Epicor ERP 10 is de Product Configurator sterk verbeterd ten opzichte van de vorige versies. Het configureren en het organiseren is gemakkelijker gemaakt, enkele voorbeelden hiervan zijn:

Een stuklijst (BOM) gebaseerd op de Offerte/Verkoop Order; de Product Configurator stelt gebruikers is staat om de benodigde werkzaamheden en materialen gebaseerd op de gemaakte keuzes in het Configurator scherm aan te passen. Een voorbeeld van een Product Configurator voor auto’s treft u hieronder:

De basis stuklijst (BOM):Configurator scherm:Stuklijst resultaat gebaseerd op de gemaakte keuzes hierboven:• Eenvoudig opstellen van regels; elk geconfigureerd deel kan uniek worden ingesteld met de juiste voorwaarden/eisen om de gewenste stuklijst (BOM) tijdens het offerte proces nauwkeuring op te stellen.
• Mogelijkheden van keuzes voor de prijsstelling; Een geconfigureerd onderdeel kan op twee manieren worden geprijsd, namelijk de opties die door Epicor zelf worden gegenereerd of met behulp van “rule-based pricing” om de prijs te berekenen.
Voorbeeld: Gebruik van “rule-based pricing” van de Product Configurator (inclusief de totaal optelling)Of de bestaande optie zoals Epcior deze standaard calculeert:


• Slimme aanmaak van Artikelnummering; Epicor ERP geeft de gebruiker veel ruimte als het gaat om het creëren van artikelnummers. Een geconfigureerd artikel kan worden aangemaakt met behulp van het ingestelde aanmaaknummering in de Configurator, genaamd “Smart String”.
Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de gebruiker het artikelnummer kan bepalen door het Offerte/Order nummer er in te verwerken, zodat er sprake is van herkenning en er gemakkelijk gezocht en herleid kan worden. Ook is het mogelijk om de artikelnummering die gegenereerd wordt door de Configurator te gebruiken. Bovendien kan de gebruiker ook handmatig een nieuw artikelnummer ingeven om bijvoorbeeld aan te heven dat het om een geconfigureerd artikel gaat.

 
Opmerking
De Product Configurator geeft organisaties de flexibiliteit en efficiency om de vraag van de klant te vertalen naar de productievloer. Het is een zeer krachtige en veelzijdige tool welke veel invloed heeft op het Offerte/Order proces en op de productievloer.

Epicor en de Epicor logo’s zijn handelsmerken van Epicor Software Corporation in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de betreffende eigenaren. Copyright © 2016 Epicor Software Corporation. Alle rechten voorbehouden.