Epicor ERP 10.2.400 release

Voor een publiek van 3.500 deelnemers op de jaarlijkse Insights-klantconferentie, presenteerde Epicor Software Corporation, een wereldwijde leverancier van branchespecifieke bedrijfssoftware om de bedrijfsgroei te bevorderen, haar visie op de 'Connected Enterprise' van de toekomst. Epicor onthulde hoe de nieuwste versie van haar wereldwijde ERP-oplossing, Epicor ERP 10.2.400 operationele omgevingen mogelijk maakt waar fabrieken, magazijnen en machines allemaal met elkaar verbonden zijn om de productiviteit en het concurrentievermogen te verbeteren.

Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI), automatisering en analytische mogelijkheden om de efficiëntie van alle operationele bedrijfsmiddelen te vergroten maakt het ‘de verbonden onderneming’  mogelijk om kennis gestuurde systemen te initiëren die processen kunnen verbeteren en mensen en machines optimaal kunnen gebruiken. De nieuwste versie van Epicor ERP is in staat om de flexibiliteit en algehele effectiviteit van het fabrieks- en distributienetwerk van een bedrijf te verbeteren en biedt een krachtig platform voor fabrikanten die digitale transformatie omarmen.

Terri Hiskey, Vice President productmarketing, manufacturing bij Epicor: "Met de toenemende beschikbaarheid en betaalbaarheid van IoT-verbonden oplossingen en technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machinaal leren, hebben bedrijven nu de mogelijkheid om dynamische coördinatie en automatisering tussen systemen mogelijk te maken. We geloven dat fabrikanten op het punt staan om intelligente productie-omgevingen te creëren binnen verbonden digitale ecosystemen, waar systemen zoals ERP fungeren als een digitale kern waar de hele fabriek als een computer functioneert. "

De aankondiging de nieuwste versie van Epicor ERP bevat top verbeteringen zoals:

Epicor Virtual Agent (EVA) - nieuwe bedrijfs brede digitale agent die kunstmatige intelligentie gebruikt om gebruikers te helpen slimmer te werken en betere, snellere beslissingen te nemen. Meer informatie over deze release is hier te vinden.

Epicor IoT-Verbindt machines met de Microsoft Azure IoT Hub voor Epicor ERP. Gegevens worden rechtstreeks van IoT-sensoren verkregen en gevisualiseerd op de ERP-startpagina en ERP MES-werkvloerinterface, waardoor fabrikanten real time productiegegevens kunnen controleren en hun bedrijfsactiviteiten kunnen optimaliseren.

MES Expansion-Veelgebruikte ERP MES-schermen zijn gemoderniseerd en vernieuwd, met behulp van het Epicor Kinetic Design-framework, en een gebruikelijke interface op de werkvloer met Epicor Mattec Advanced MES-klanten wordt geleverd via de Human Machine Interface (HMI).

Gebruikersinterface (UI) Transformatie - Met behulp van het Kinetic Design System om ERP-gebruiksgemak en klantervaring te verbeteren, introduceert Epicor nieuwe moderne looks voor veel populaire schermen en toepassingen. Deze verbeteringen omvatten een nieuwe mobiele tijd en kosten-applicatie, een vernieuwde op Gantt gebaseerde grafische projectmanagementkaart en een taakplanningsbord.

Geautomatiseerde orderinvoer - Met behulp van een combinatie van Epicor ERP en Epicor DocStar worden gemeenschappelijke velden in formulieren automatisch ingevuld. De resulterende reductie in tijd, inspanning en aantal contactpunten zal een versnelde verkoop- en vervullingssnelheid mogelijk maken.

Leverancier Portal - Hiermee kunnen fabrikanten hun leveranciersrelaties beter beheren, inkooptransacties invoeren en RFQ's verwerken, met behulp van de Epicor Commerce Connect eCommerce-oplossing.

Een echt verbonden onderneming koppelt productiemiddelen en bedrijfs-IT aan contextuele informatie en operationele intelligentie die de productiviteit en prestaties in de gehele waardeketen verbeteren, van leveranciers tot klanten. Door gegevens, analyses en geautomatiseerde controle over de fabriek en het magazijn samen te brengen en deze inzichten op intelligente af te stemmen met de vereisten van klanten en leveranciers, kunnen bedrijven sneller reageren op veranderingen en nieuwe uitdagingen. Hierdoor kunnen bedrijven hun kosten verlagen, de klanttevredenheid verbeteren, de omzet verhogen en marktaandeel winnen.

"Aangesloten oplossingen maken het voor bedrijven mogelijk om slimmere besluitvorming te maken en de productiviteit in een sneller tempo dan ooit tevoren te verbeteren. Bij Epicor geloven we in het ontwerpen van oplossingen voor de verbonden onderneming die niet alleen de manier ondersteunen waarop mensen vandaag werken, maar ook hoe ze in de toekomst zullen werken. Dankzij tientallen jaren van branchekennis, begrijpen we dat fabrikanten een solide basis nodig hebben die hen helpt te profiteren van technologische innovaties zoals IoT, big data en geavanceerde analyses om concurrerend te zijn. De nieuwste versie van Epicor ERP biedt die essentiële basis hiervoor ", volgens Hiskey.

Epicor ERP 10.2.400 zal beschikbaar zijn op 16 mei 2019.