Epicor ERP

Breed inzetbaar 

Op basis van de meest moderne architectuur

Epicor ERP wordt centraal ontwikkeld en is standaard out-of-the-box beschikbaar in 150 landen en 30 talen.

Door de zeer lange ervaring in de maakindustrie en op basis van de meest moderne architectuur is Epicor ERP beschikbaar met breed inzetbare, bijzondere en gebruiksvriendelijke functionaliteit. Functionaliteit die door moderne gebruikers van vandaag als bijzonder worden gewaardeerd en die bijdraagt aan de  groei van uw omzet.

Industrie 4.0
industriële robot
Nationaal & Internationaal 

Specifiek voor de maakindustrie

Het Epicor ERP product is specifiek ontwikkeld voor de maakindustrie en is uitgegroeid tot het meest functionele ERP-systeem voor kleine-, middelgrote bedrijven en divisies van Global top-1000 ondernemingen.

Epicor ERP wordt naadloos ingezet bij nationaal- en internationaal opererende bedrijven in de Toeleveringsindustrie, Machine- en Apparatenbouw, Rubber en Plastic, Engineering en Constructie, Metaalbewerking, Medische Instrumenten, de Luchtvaart- en Defensie industrie, Automotive en High-Tech en Elektronica producenten.

Epicor powerwheel

Beschikbare Epicor modules

Naast generieke ERP functionaliteit beschikt Epicor ERP over een aantal unieke modules en mogelijkheden die voorzien in bijzondere functionaliteit dan wel in de mogelijkheid om het systeem on-the-fly  aan te passen aan veranderingen binnen het bedrijf.

Er is veel meer! 

Het Epicor Experience Center

Vanzelfsprekend ondersteunt Epicor ERP standaard alle normale bedrijfsprocessen waarbij de financiële gegevens automatisch worden verwerkt in de geïntegreerde financiële administratie.

Maar er is veel meer!

Vraag voor een volledig overzicht van de mogelijkheden de functionele beschrijving van het Epicor ERP-systeem aan, of maak een afspraak voor een introductie in ons Epicor Experience Center. 

Klanten aan het woord

Wij delen graag de ervaringen van onze klanten met u mee.
Deze noemen wij niet zomaar “successtories’.

nl_NL