Over Macroscoop

Over Macroscoop
sinds 1998 

Dé Nederlandse Epicor Specialist

Macroscoop is sinds 1998 dé Nederlandse Epicor ERP specialist en richt zich primair op het leveren, implementeren en het volledig ondersteunen van Epicor oplossingen. Macroscoop implementeert en ondersteunt Epicor ERP bij zowel nationaal- als internationaal opererende bedrijven om productie-, distributie- en financiële bedrijfsprocessen optimaal in te richten en te ondersteunen. Daarnaast hebben wij onze kennis en portfolio uitgebreid met Advanced MES (Mattec) en DocStar ECM van Epicor om productieprocessen optimaal te kunnen ondersteunen bij onze klanten.

Enterprise Resource Planning

Complete focus op de maakindustrie

“Al sinds de jaren negentig een aantal gedreven experts die graag willen weten hoe u de volgende stap met uw productiebedrijf kunt maken.”

Maximale klanttevredenheid 

De Epicor Signature Methodology

Maximale klanttevredenheid is Macroscoop’s belangrijkste doelstelling, waarbij implementaties pragmatisch, snel en succesvol worden afgerond volgens de Epicor Signature Methodology.

Een succesvolle implementatie draagt bij aan een snelle Return On Investment.

methode
ERP system
One-stop-shop 

Meer dan 35 jaar ervaring

Met meer dan 35 jaar kennis en ervaring, onze diepgaande technische kennis en alle beschikbare technische middelen is Macroscoop de enige one-stop-shop in Nederland voor de levering, implementatie en nazorg van uw Epicor ERP, Advanced MES (Mattec) en Docstar ECM oplossingen.

The future is bright

Zet nu uw stap in de toekomst

Werk samen met Macroscoop aan de toekomst van uw bedrijf en stap mee op de digitale trein.
Digitaliseren en implementatie van uw software en machines zijn een must.

nl_NL